Barierele de reglementare ale instrumentelor online vor cădea
Barierele de reglementare ale instrumentelor online vor cădea

Barierele de reglementare ale instrumentelor online vor cădea

Bariere de reglementare ale instrumentelor online

mod citire
timp de citire: 3 min

COVID-19 va îndepărta multe dintre barierele artificiale care stau în calea vieții noastre virtuale, online. Desigur, nu totul va putea deveni virtual și online. Dar, în multe domenii ale vieții noastre, adoptarea instrumentelor online care chiar sunt utile, a fost încetinită de marii jucători ai lumii, care lucrează adesea în colaborare cu birocrații precauți.

De mult timp trebuia permisă facturarea pentru telemedicină de către Medicare, dar de exemplu, așa cum a fost revizuirea HIPAA pentru a permite mai multor furnizori medicali să folosească aceleași instrumente pe care noi le folosim în fiecare zi pentru a comunica, precum Skype, Facetime și e-mail. Se prea poate ca aceste reguli impuse de către birocrați să fi rezistat încă mulți ani de acum încolo, dacă nu avea loc această criză. Rezistența - condusă de sindicatele profesorilor și politicieni - care permite școlarizarea parțială de acasă sau învățarea online pentru copiii K-12 a fost înlăturată din necesitate.

Va fi aproape imposibil să revenim la normal în toamnă, când multe familii vor realiza că preferă școlarizarea parțială sau chiar școlarizarea în totalitate de acasă. Pentru mulți studenți de la facultate, întoarcerea într-o cameră scumpă și îngramădită a căminului dintr-un campus depopulat nu va fi o idee prea atrăgătoare, forțându-se astfel anumite schimbări masive într-un sector care este însetat de inovație de mult timp. Și deși nu fiecare job ar putea fi realizat de la distanță, mulți oameni își dau seama că nu există prea multe diferențe între lucrul de acasă și necesitatea îmbrăcatului la patru ace, doar ca să faci naveta o jumătate de oră ca să lucrezi într-un birou. De îndată ce companiile își vor da seama cum să facă posibilă munca de acasă, le va fi mai greu - și mai scump - să refuze angajaților aceste opțiuni pe viitor.

Cu alte cuvinte, se pare că o mulțime de întâlniri (inclusiv programările la doctor) s-ar fi putut rezolva printr-un simplu email. Și de acum încolo, chiar vor fi rezolvate astfel.

 

Aceast articol face parte dintr-o serie de informații legate de Coronavirus (COVID-19) și impactul acestuia asupra afacerilor, și a fost preluat cu acordul Sydney Business Review.

lasă un comentariu