Un stil de viață digital mai sănătos
Un stil de viață digital mai sănătos

Un stil de viață digital mai sănătos

Un stil de viață digital mai sănătos

mod citire
timp de citire: 3 min

Poate că ar trebui să regândim modul în care ne petrecem timpul cu device-urile noastre și să ne gândim cum am putea utiliza acest timp pentru a crea noi comunități. În primele zile ale distanțării sociale datorate coronavirusului, am văzut primele exemple de inspirație. Maestrul violoncelului Yo-Yo Ma posta zilnic un concert live cu câte o melodie. Diva de pe Broadway, Laura Benanti, invita interpreți de la muzicalele de liceu, care probabil nu mai apucau să își țină evenimentele, sa presteze pentru ea. Ea va urmări acest spectacol; De asemenea, Lin-Manuel Miranda se alătură campaniei și promite să urmărească spectacolul. Antreprenorii își fac timp pentru a asculta. Instructorii de yoga predau cursuri gratuite. Aceasta este o viață diferită față de viața dintr-un joc video.

Aceasta deschide un mediu cu generozitate și empatie umană. Aceasta înseamnă să te uiți în interior și să întrebi: „Ce pot oferi în mod autentic? Am o viață, o istorie. De ce au nevoie oamenii?” Dacă, mergând mai departe, vom aplica instinctele noastre cele mai umane pe dispozitivele noastre, aceasta va fi o mare moștenire a COVID-19. Nu vom fi doar singuri împreună, ci împreună singuri.

 

Aceast articol face parte dintr-o serie de informații legate de Coronavirus (COVID-19) și impactul acestuia asupra afacerilor, și a fost preluat cu acordul Sydney Business Review.

lasă un comentariu