Raluca Androne

Am o experiență de peste 10 ani în consultanță și instruire în cadrul ICG Integrated Consulting Group și sunt, de asemenea, unul dintre consultanții care au absolvit ICG-Innotiimi Consultant Academy.

Prima mea experiență în industria de consultanță a început ca manager al AMCOR, Asociația Română de Consultanță în Management, în noiembrie 2008.

De atunci, am lucrat ca manager de proiect în diferite proiecte publice și private, am dezvoltat și oferit ateliere de lucru pe tema inovației, creativității, leadershipului și managementului oamenilor.

Începând cu anul 2018, accentul meu a fost pus pe inovație și pe noi modalități de lucru, pe dezvoltarea practicii mele și impactul asupra modului în care organizațiile și oamenii folosesc instrumente și metode de inovare pentru a-și atinge obiectivele.

Proiecte

OMV Petrom, Enel România, Rompetrol, Emerson, Sodexo, PORR Construct, Metropolitan Life, ADP România, Scandia Food, Asociația Clubul București Running, Universitatea Politehnică București, Casa de Pensii Publice, Evaluare.

 

top